АНАЛІЗ ПОШИРЕНОСТІ ЗЛОЯКІСНИХ ПУХЛИН ТА ПОЛІПІВ ТОВСТОЇ ТА ПРЯМОЇ КИШОК У СТРУКТУРІ ПРОВЕДЕНИХ ДІАГНОСТИЧНИХ ПРОЦЕДУР КРАЇНИ МАЛЬТА - Shandarovska, N.; Petrenko, N. (Медсестринство, 2018)
У статті проаналізовано поширеність колоректального раку та доброякісних новоутворень товстої та прямої кишок у структурі проведених діагностичних ендоскопічних процедур країни Мальта.