СТРУКТУРНА МОДЕЛЬ КОНСУЛЬТУВАННЯ СІМ’Ї В РОБОТІ МЕДИЧНОЇ СЕСТРИ - Bryk, O. I. (Медсестринство, 2018)
Розглянуто сутність структурної моделі сімейного консультування. Визначено особливості реалізації цієї моделі з метою визначення можливостей її використання у професійній діяльності медичної сестри.