ШЛЯХИ ПОКРАЩЕННЯ РОБОТИ МЕДСЕСТРИ МАНІПУЛЯЦІЙНОГО КАБІНЕТУ - Andrievska, O. V.; Myaluk, O. P.; Krynytska, I. Ya. (Медсестринство, 2018)
У статті викладено сучасні дані щодо мотивуючих факторів, що покращать роботу медичних сестер маніпуляційного кабінету.