ГОТОВНІСТЬ МЕДСЕСТЕР ДО ЕЛЕКТРОННОГО МЕТОДУ ОБЛІКУ за УМОВ РЕФОРМУВАННЯ ГАЛУЗІ - Lytvynova, O. N.; Garasimiv, O. I. (Медсестринство, 2018)
У статті йдеться про готовність медсестер до електронного методу обліку за умов реформування галузі охорони здоровʼя. Дано оцінку реальної ситуації та перспективи використання електронного обліку в системі медичної допомоги та участь у ньому медсестер.