АСЕПТИКА І АНТИСЕПТИКА В РОБОТІ МЕДИЧНОЇ СЕСТРИ ХІРУРГІЧНОГО ПРОФІЛЮ - Romanenko, I. I. (Медсестринство, 2018)
У статті розглянуто питання про хірургічну обробку рани, джерела потрапляння мікробів в рану, види прибирання. Висвітлено аспекти хірургічної антисептики рук.