ДО ПИТАННЯ ПРО ІННОВАЦІЙНІ МЕТОДИ ОБЛІКУ В РОБОТІ МЕДСЕСТЕР за УМОВ РЕФОРМУВАННЯ ГАЛУЗІ - Harasymiv, O. I. (Медсестринство, 2018)
У статті йдеться про електронний метод обліку як інновацію в роботі медсестер за умов реформування галузі охорони здоровʼя. Обґрунтовано підвищення результативності діяльності закладу охорони здоровʼя за умов таких інноваційних впроваджень.