СИНКРЕТИЧНИЙ ЕТАП ВЗАЄМОВІДНОСИН ФІЛОСОФІЇ ТА МЕДИЦИНИ - Popovych, Y. M. (Медсестринство, 2018)
У статті наведено історичні взаємозв’язки філософії та медицини, а також висвітлено думки видатних філософів та лікарів минулого.