РОЛЬ МЕДИЧНОЇ СЕСТРИ НА СУЧАСНОМУ ЕТАПІ РОЗВИТКУ ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я - Petrushchak, O. M.; Krynytska, I. Ya. (Медсестринство, 2018)
У статті викладено сучасні дані щодо професійних якостей медичної сестри у сфері догляду за пацієнтами терапевтичного профілю на сучасному етапі та нових стратегій розвитку сестринської справи.