ПІСЛЯОПЕРАЦІЙНИЙ БІЛЬ У ДІТЕЙ У ВІДДІЛЕННІ ІНТЕНСИВНОЇ ТЕРАПІЇ - Ivanovych, Y. V. (Медсестринство, 2018)
У статті подано характеристику різних ступенів інтенсивності післяопераційного болю у дітей. Наведено методи оцінки вираження болю у дітей за допомогою валідних шкал інтенсивності болю для різних вікових груп з урахуванням когнітивних та неврологічних порушень, ступеня тяжкості основного захворювання.