НАУКОВІ ПІДХОДИ ДО ПРОБЛЕМИ ЗДОРОВ’ЯЗБЕРЕЖЕННЯ - Morvaniuk, V. Yu. (Медсестринство, 2018)
У статті висвітлено питання, що єдина зброя людини в захисті здоров’я – це культура його збереження. Визначено наукові підходи до вирішення проблеми здоров’я збереження.