РОЛЬ СТАРШОЇ МЕДСЕСТРИ В ОРГАНІЗАЦІЇ ДІЯЛЬНОСТІ СЕСТРИНСЬКОГО ПЕРСОНАЛУ - Andrievska, O. V.; Krynytska, I. Ya. (Медсестринство, 2018)
У статті викладено сучасні дані щодо цінностей медичної сестри-керівника, її управлінських компетентностей, лідерських якостей, комунікативних здібностей.