УПРОВАДЖЕННЯ АЛГОРИТМІЗАЦІЇ В МЕДСЕСТРИНСЬКУ ОСВІТУ - Popovych, N. V. (Медсестринство, 2018)
У статті проаналізовано поняття «алгоритм» і «алгоритмізація навчання», доцільність застосування даної педагогічної технології при підготовці медичної сестри.