ФОРМУВАННЯ КОМПЕТЕНТНОСТІ МЕДИЧНИХ СЕСТЕР - Lуtvуnovа A. E. (Медсестринство, 2018)
У зв’язку з швидким темпом розвитку медичної галузі постає питання відповідності рівня компетентності медичних працівників. Тому оптимізація методів навчання фахівців на основі компетентнісного підходу займає значне місце у системі викладання. Зокрема, студенти освоюють дисципліну «Сестринська етика та деонтологія», яка включає теми професійної поведінки медсестри, взаємозв’язок медичного персоналу, етичні та деонтологічні проблеми сучасної медичної науки, сучасні проблеми медичної етики та деонтології.