РОЛЬ МЕДИЧНОЇ СЕСТРИ У СФЕРІ ОХОРОНИ ПСИХІЧНОГО ЗДОРОВ’Я - Shomodi, J. S.; Krynytska, I. Ya. (Медсестринство, 2018)
У статті викладено сучасні дані щодо професійних та етичних якостей медичної сестри у сфері охорони психічного здоров’я на сучасному етапі та нових компетенцій в роботі середнього медичного персоналу.