ОСОБЛИВОСТІ СИНДРОМУ ЕМОЦІЙНОГО ВИГОРАННЯ У МЕДИЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ - Draga, T. M.; Myaluk, O. P.; Krynytska, I. Ya. (Медсестринство, 2018)
У статті розглянуто сучасні теоретичні підходи до синдрому емоційного вигорання як форми професійної деформації медичних працівників. Звернено увагу на фактори, що викликають вигорання та фази розвитку синдрому емоційного вигорання.