ПСИХОЛОГІЧНИЙ ПОРТРЕТ СІМЕЙНОГО КОНФЛІКТУ - Krugla, T. O. (Медсестринство, 2018)
У статті розкрито поняття подружнього конфлікту. Проаналізовано погляди вчених, які займалися вивченням даної проблеми. Представлені результати дослідження дозволяють стверджувати про актуальність та доцільність розпочатої науково-дослідницької роботи.