ОЦІНКА РІВНЯ ТА СТРУКТУРИ ЗАХВОРЮВАНОСТІ СТУДЕНТІВ ЗАКАРПАТСЬКОГО БАЗОВОГО ДЕРЖАВНОГО МЕДИЧНОГО КОЛЕДЖУ - Tomyshyn, T.; Reha, N.; Yastremska, S. (Медсестринство, 2018)
У статті розкрито структуру та частоту захворюваності студентів медичного коледжу, приведено аналіз і класифікацію захворювань. Встановлено, що головною причиною великої кількості захворювань є низький рівень рухової активності студентської молоді, а також фізичного розвитку та фізичної підготовленості. Представлено заходи для активізації навчального процесу в медичному коледжі. Розкрито перспективи впровадження подальших просвітницько-навчальних та охоронних технологій навчання.