ОСОБЛИВОСТІ СТАНОВЛЕННЯ ТА РОЗВИТКУ ПАЛІАТИВНО-ХОСПІСНОЇ ДОПОМОГИ В УКРАЇНІ - Bugaevskaya, N. A. (Медсестринство, 2018)
У статті проаналізовано процес становлення та розвитку системи паліативно-хоспісної допомоги в Україні за останні роки, а також фактори, що йому сприяють чи гальмують.