ВИЗНАЧЕННЯ СТУПЕНЯ НІКОТИНОВОЇ ЗАЛЕЖНОСТІ У ВІДВІДУВАЧІВ ПОЛІКЛІНІКИ ЗАЛІЩИЦЬКОЇ ЦЕНТРАЛЬНОЇ РАЙОННОЇ КОМУНАЛЬНОЇ ЛІКАРНІ - Chaban, H. S.; Krynytska, I. Ya.; Marushchak, M. I. (Медсестринство, 2018)
Визначено ступінь нікотинової залежності у відвідувачів, які проходили профілактичні огляди в поліклініці Заліщицької центральної районної комунальної лікарні. Звернено увагу на гендерні відмінності статусу курця у досліджуваній групі респондентів.