ВПЛИВ МЕДСЕСТРИНСЬКОГО ДОГЛЯДУ НА ЯКІСТЬ ЖИТТЯ ПАЛІАТИВНИХ ПАЦІЄНТІВ - Tomchuk, T. V.; Bob, A. O. (Медсестринство, 2018)
Якість життя – один із феноменів, що відображає особливості переживання людиною актуальної життєвої ситуації у зв’язку з порушенням здоров’я. Забезпечення, підтримка і покращення якості життя тяжкохворих – основна мета паліативної медицини. Медична сестра, співпрацюючи з членами мультидисциплінарної команди, здійснюючи кваліфікований професійний догляд та підтримку паліативних пацієнтів, допомагає покращити їхню якість життя.