ЕТИКО-ПРОФЕСІЙНІ АСПЕКТИ ФОРМУВАННЯ СОЦІАЛЬНО-ПСИХОЛОГІЧНИХ ХАРАКТЕРИСТИК ОСОБИСТОСТІ МЕДСЕСТРИ В УМОВАХ АТО - Lytvynova, O. N.; Mezentseva, O. Y. (Медсестринство, 2018)
У даній статті показано необхідність і алгоритм дослідження системи формування психологічних, соціальних та етичних аспектів роботи середнього медичного персоналу в процесі підготовки до роботи в зоні АТО та в інших екстремальних умовах.