ОЦІНКА ФУНКЦІОНАЛЬНОГО СТАНУ ОРГАНІЗМУ СТУДЕНТІВ–МЕДИКІВ КОНОТОПСЬКОГО МЕДИЧНОГО УЧИЛИЩА ЗІ СКОЛІОЗОМ I–II СТУПЕНІВ ПІД ЧАС ЗАНЯТЬ ЛІКУВАННЯ ФІЗИЧНОЮ КУЛЬТУРОЮ ТА ПРОВЕДЕННЯ МАСАЖУ - Tymoshenko, N. V. (Медсестринство, 2017)
У статті проаналізовано літературні джерела з питань етіології, патогенезу та методів лікування сколіозу I–II ступенів. Досліджено ефективність застосування нових методик лікувальної фізкультури функціонального відновлення хребта та масажу, їх вплив на рівень фізичної працездатності й показники фізичного стану при сколіозі I–II ступенів у студентів Конотопського медичного училища.