РІВЕНЬ ЯКОСТІ СТАНУ СОМАТИЧНОГО ЗДОРОВ’Я СТУДЕНТІВ ОДЕСЬКОГО ОБЛАСНОГО БАЗОВОГО МЕДИЧНОГО УЧИЛИЩА З ПОРУШЕННЯМИ ПОСТАВИ - Tarasenko, N. I. (Медсестринство, 2017)
У статті розглянуто питання якості стану соматичного здоров’я студентів із порушеннями постави у зв’язку з їхньою захворюваністю.