ПРОФІЛАКТИЧНА СПРЯМОВАНІСТЬ ЯК ОСНОВНА СКЛАДОВА ПРОФЕСІЙНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ МЕДИЧНОГО ПРАЦІВНИКА СЕРЕДНЬОЇ ЛАНКИ - Ponomarenko, N. O. (Медсестринство, 2017)
У статті розглянуто проблеми збереження здоров’я та попередження захворюваності серед населення, роль підготовки медичних сестер у санітарно-гігієнічному вихованні та проведенні профілактичної роботи з метою формування потреби майбутнього медичного працівника до проведення профілактичних заходів та формування здорового способу життя.