ДОСЛІДЖЕННЯ СТАНУ ФIЗИЧНОГО ЗДОРОВ’Я СТУДЕНТIВ МЕДИЧНОГО КОЛЕДЖУ ТА ВПЛИВ НА УСПIШНIСТЬ - Pozhydayeva, O. L.; Zarudna, O. I. (Медсестринство, 2017)
Стаття присвячена дослідженню стану фізичного здоров’я студентів медичного колледжу та впливу на успішність.