МЕДСЕСТРИНСЬКИЙ ПРОЦЕС у ПЕРІОД РЕАБІЛІТАЦІЇ ПІСЛЯ ПЕРЕНЕСЕНОГО ІНСУЛЬТУ В ДОМАШНІХ УМОВАХ - Luniova, I. I. (Медсестринство, 2017)
У статті розглянуто роль медичної сестри і родичів пацієнта у наданні допомоги хворим, які перенесли інсульт. Розглянуто основні моменти, на які необхідно звертати увагу медичним сестрам та родичам пацієнтів при наданні допомоги в період реабілітації після перенесеного інсульту.