ІННОВАЦІЙНІ МЕТОДИ В ПІСЛЯДИПЛОМНІЙ ПІДГОТОВЦІ МЕДСЕСТРИ - Romanishena – Lanovska, L. K.; Lytvynova, O. N.; Yastremska, S. O. (Медсестринство, 2017)
У статті висвітлено питання запровадження інноваційних методів у післядипломну підготовку медичних сестер на прикладі асоціації відділення підвищення кваліфікації молодших медичних сестер Дубенського медичного коледжу з Рівненською обласною асоціацією сестер медичних.