ОСОБЛИВОСТІ ОРГАНІЗАЦІЇ ХОСПІСНОЇ ДОПОМОГИ В РЕСПУБЛІЦІ ПОЛЬЩА - Buhayevska, N. A. (Медсестринство, 2017)
У статті подано матеріали проведеного дослідження з вивчення історії, структури та особливостей функціонування хоспісних установ у Республіці Польща. Представлено значний статистичний матеріал, дані джерел інформації, отримані не тільки з інтернету та спеціальних видань, а й під час особистих, неодноразових відвідувань польських хоспісів з метою вивчення їх функціонування та отримання практичного досвіду надання допомоги пацієнтам таких установ. Надано висновки та практичні рекомендації.