АЛКОГОЛІЗМ У ПІДЛІТКІВ ЯК ВАЖЛИВА МЕДИКО-СОЦІАЛЬНА ПРОБЛЕМА - Lysyuk, I. V. (Медсестринство, 2017)
У статті проаналізовано основні чинники розвитку підліткового алкоголізму в Україні та розроблено систему педагогічних заходів з метою психологічної профілактики вживання алкоголю серед молоді, які рекомендується використовувати в роботі кураторів студентських груп.