ПРОФЕСІЙНІСТЬ МЕДИЧНОЇ СЕСТРИ У СПІЛКУВАННІ З ПАЦІЄНТАМИ - Medynska, A. V.; Konovalenko, S. O. (Медсестринство, 2017)
У статті проаналізовано особливості вибору та використання комунікативної стратегії для ефективного спілкування медичної сестри з хворими. Дані дослідження дають багатий матеріал для глибшого й повнішого розуміння мовних прийомів, які використовують для різних соціальних груп населення та дають можливість медичній сестрі виробити певну точку зору на тимчасові й потенційні проблеми пацієнта.