ВИКОРИСТАННЯ МЕТОДІВ МУЛЬТИМЕДІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙ У НАВЧАЛЬНОМУ ПРОЦЕСІ - Chornenka, T. V.; Konovalenko, S. O. (Медсестринство, 2017)
У статті висвітлено методи мультимедійних технологій, які використовують в навчальному процесі та вплив їх застосування на ефективність засвоєння знань при використанні комп’ютерної техніки.