ОЦІНКА ЕФЕКТИВНОСТІ ЛІКУВАННЯ АРТЕРІАЛЬНОЇ ГІПЕРТЕНЗІЇ ЗА ДАНИМИ ФАРМАКОЕПІДЕМІОЛОГІЧНОГО ТА ФАРМАКОЕКОНОМІЧНОГО АНАЛІЗУ - Vinnikova, N. V. (Медсестринство, 2017)
Метою даного дослідження було оцінити на основі ретроспективного фармакоепідеміологічного аналізу ефективність лікування артеріальної гіпертензії, дати фармакоекономічну оцінку антигіпертензивних лікарських засобів, розробити шляхи оптимізації антигіпертензивної терапії у хворих в лікарняних закладах охорони здоров’я.