ПРИНЦИПИ ІНФЕКЦІЙНОГО КОНТРОЛЮ В МЕДСЕСТРИНСЬКІЙ ПРАКТИЦІ - Dudkina, E. L.; Haliyash, N. B. (Медсестринство, 2017)
У статті проаналізовано сучасні підходи до впровадження заходів інфекційного контролю у лікарняних закладах з метою профілактики внутрішньолікарняних інфекцій, вказано необхідні складові програм, які забезпечуватимуть кращий контроль внутрішньолікарняних інфекцій та будуть адаптованими до умов конкретного лікарняного закладу.