ПСИХОЛОГІЧНІ ЧИННИКИ ВПЛИВУ НА ПРОФЕСІЙНЕ СТАНОВЛЕННЯ МАЙБУТНІХ МЕДИЧНИХ СЕСТЕР - Zadyraka, L. V. (Медсестринство, 2017)
В статті представлені емпіричні результати вивчення психологічних чинників впливу на професійне становлення майбутніх медичних сестер. Встановлено зв’язок навчальної мотивації з окремими комунікативними установками у досліджуваних.