ОСОБЛИВОСТІ ВЗАЄМОЗВ’ЯЗКУ МІЖ РІВНЕМ САМООЦІНКИ ТА ТИПОМ СТАВЛЕННЯ ДО ХВОРОБИ У ХВОРИХ, ЯКІ ПЕРЕБУВАЮТЬ НА ХРОНІЧНОМУ ГЕМОДІАЛІЗІ - Kryvoruchko, T. I.; Susla, O. B. (Медсестринство, 2017)
У статті розглянуто питання про характер змін самооцінки у хворих із термінальною нирковою недостатністю. Показано взаємозв’язок між рівнем самооцінки та типом ставлення до хвороби у хворих, які перебувають на хронічному гемодіалізі.