ПОШИРЕНІСТЬ ВЕНЕРИЧНИХ ЗАХВОРЮВАНЬ І ФАКТОРИ, ЯКІ СПРИЧИНЯЮТЬ ЇХ РОЗВИТОК - Maryschuk, M. Ya. (Медсестринство, 2017)
У статті проаналізовано поширеність венеричних захворювань по Волинській області, а також фактори, що спричиняють виникнення даних захворювань.