ОСОБЛИВОСТІ ВЕРБАЛЬНОГО СПІЛКУВАННЯ МЕДИЧНОГО ПРАЦІВНИКА І ХВОРОГО - Medynska, A. V.; Konovalenko, S. O. (Медсестринство, 2017)
У статті проаналізованo особливості функціонування мовного етикету та культури у професійній діяльності медичного працівника. Дані дослідження дають багатий матеріал для глибшого й повнішого опису сучасного стану функціонування мови у суспільстві в цілому, і зокрема у медичному колективі.