ЕФЕКТИВНІСТЬ ЛІКУВАННЯ ПРОЛЕЖНІВ У ПАЦІЄНТІВ ВІДДІЛЕННЯ ПАЛІАТИВНОЇ ДОПОМОГИ КОМУНАЛЬНОЇ 4-Ї МІСЬКОЇ КЛІНІЧНОЇ ЛІКАРНІ М. ЛЬВОВА - Ometyuh, I. V.; Reha, N. I.; Hospodarskyi, I. Ya. (Медсестринство, 2017)
У статті описано ефективність лікування пролежнів у пацієнтів відділення паліативної допомоги. Показано низьку ефективність сучасних методів лікування пролежнів та запропоновано шляхи до її підвищення.