ПІДВИЩЕННЯ ЕФЕКТИВНОСТІ НАВЧАЛЬНОГО ПРОЦЕСУ ЗА РАХУНОК ВИКОРИСТАННЯ КОМП’ЮТЕРНИХ ТЕХНОЛОГІЙ - Chornenka, T. V.; Konovalenko, S. O. (Медсестринство, 2017)
Мета написання даної статті полягає в тому, щоб розглянути, як комп’ютерні технології використовуються в навчальному процесі і за рахунок чого підвищується ефективність засвоєння знань при використанні комп’ютерної техніки.