АНАЛIЗ СТАНУ ФIЗИЧНОГО ЗДОРОВ’Я ТА ЙОГО ВПЛИВ НА УСПIШНIСТЬ СТУДЕНТIВ МЕДИЧНОГО КОЛЕДЖУ - Pоzhydayeva O. L.; Zarudna, O. I. (Медсестринство, 2017)
Стаття присвячена огляду літератури, що вивчає особливості фізичного розвитку студентської молоді в сучасних умовах організації навчального процесу та створення оптимальних умов для процесу підвищення рівня фізичного виховання й ефективності занять.