ЕНДОПРОТЕЗУВАННЯ КУЛЬШОВОГО СУГЛОБУ: СУЧАСНИЙ СТАН - Tugarov, D. R.; Krynytska, I. Ya. (Медсестринство, 2017)
У статті викладено сучасні дані щодо операції ендопротезування – сучасного ефективного методу лікування патології великих суглобів, особливості біомеханіки кульшового суглоба. Звернено увагу на післяопераційний період після ендопротезування.