МОНІТОРИНГ ЗНАНЬ СТУДЕНТІВ ПЕРШИХ КУРСІВ ЧОРТКІВСЬКОГО ДЕРЖАВНОГО МЕДИЧНОГО КОЛЕДЖУ ЩОДО ПРОБЛЕМ ЙОДОДЕФІЦИТУ - Senyuk, L. V.; Pasyechko, N. V. (Медсестринство, 2017)
У статті висвітлено питання обізнаності студентів стосовно проблем йододефіциту.