ІСТОРІЯ РОЗВИТКУ СЕСТРИНСЬКОЇ СПРАВИ В УКРАЇНІ - Fedyshyn-Soroka, M. A.; Kozak, D. V. (Медсестринство, 2016)
У статті висвітлено історію розвитку сестринської справи в Україні. Західній Україні належить пріоритет у формуванні поглядів на сестринську справу як особливий вид медичної діяльності, який вимагає відповідної теоретичної та практичної підготовки.