ОСОБЛИВОСТІ КОГНІТИВНИХ РОЗЛАДІВ У ПАЦІЄНТІВ ІЗ ЗАКРИТОЮ ЧЕРЕПНО-МОЗКОВОЮ ТРАВМОЮ - Milevska-Vovchuk, L. S.; Shkrobot, S. I.; Vovchuk, V. V. (Медсестринство, 2016)
У статті викладено особливості змін когнітивних функцій у хворих, що перенесли закриту черепно- мозкову травму та вплив різних чинників на стан когнітивної сфери у даного контингенту населення.