ВИМОГИ ДО КЛІНІЧНОГО КОНСУЛЬТУВАННЯ ЛІТНІХ ЛЮДЕЙ НА ЕТАПІ ПЕРВИННОЇ МЕДИКО-САНІТАРНОЇ ДОПОМОГИ - Hoshchynskyi, V. B.; Haliyash, N. B.; Tvorko, V. M. (Медсестринство, 2016)
У статті висвітлено важливість клінічного консультування літніх людей для покращення якості їх життя та поліпшення надання їм медичної допомоги. Описано роль медичного персоналу закладів первинної медико-санітарної допомоги та методи підвищення ефективності пропаганди серед літніх людей здорового способу життя.