ВИКОРИСТАННЯ ТЕХНОЛОГІЙ ІНТЕРАКТИВНОГО НАВЧАННЯ У СТУДЕНТІВ МЕДИЧНОГО УЧИЛИЩА НА ЗАНЯТТЯХ ІЗ ОТОРИНОЛАРИНГОЛОГИ - Levchuk, V. A.; Horoshko, Y. L.; Mazur, L. P. (Медсестринство, 2015)
У статті відображено основні завдання, варіанти та методи інтерактивного навчання студентів на заняттях із оториноларингології. Це сприяє розвитку активності, творчості, самостійності та критичного мислення у студентів медичних училищ. Використання технологій інтерактивного навчання забезпечує опанування студентами-медиками сучасних моделей професійної діяльності, максимально наближених до реальних клінічних ситуацій.