ВИКОРИСТАННЯ ПОТЕНЦІАЛУ ПРАКТИЧНОЇ ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я У ПІДГОТОВЦІ СУЧАСНОГО СПЕЦІАЛІСТА - Mazur, P. Y.; Stadnyuk, L. I.; Horoshko, Y. L. (Медсестринство, 2015)
У статті висвітлено основні засади організації практичного тренування студентів Кременецького медичного училища імені Арсена Річинського, що основані на тісній співпраці викладачів училища та працівників практичної охорони здоров’я. Така співпраця дає студенту можливість отримати повне уявлення про майбутню професію, сформувати професійні, соціальні і психологічні компетенції, які необхідні для самореалізації, самовдосконалення і самоствердження в суспільстві.