АНАЛІЗ УСПІШНОСТІ ВИСТУПІВ БРИГАД ШВИДКОЇ МЕДИЧНОЇ ДОПОМОГИ НА НАЦІОНАЛЬНИХ ВІДКРИТИХ ТА ОБЛАСНИХ ЧЕМПІОНАТАХ - Hudyma, A. A.; Yastremska, S. O.; Krekhovska-Lepyavko, O. M. (Медсестринство, 2015)
У статті описано основні методики практичної діяльності бригад швидкої медичної допомоги на національних відкритих та обласних чемпіонатах, проаналізовано здобутки та розкрито подальші перспективи розвитку.