СИНДРОМ ЕМОЦІЙНОГО ВИГОРЯННЯ У МЕДИЧНОГО ПЕРСОНАЛУ ВІДДІЛЕНЬ ПАЛІАТИВНОЇ МЕДИЦИНИ - Reha, N. I.; Yastremska, S. O.; Zarudna, O. I. (Медсестринство, 2015)
У статті висвітлено основні причини розвитку «синдрому клінічного вигоряння» у медичних працівників паліативних відділень, його стадійний перебіг та основні напрямки профілактики.