САМОСТІЙНА РОБОТА СТУДЕНТІВ У СТРУКТУРІ ПІДГОТОВКИ МЕДПРАЦІВНИКІВ - Fedortsi, O. S.; Tretiak, T. O. (Медсестринство, 2015)
У статті висвітлено роль самостійної роботи студентів у вихованні компетентної особистості, орієнтованої на майбутню професію.